Sinds januari 2006 maak ik deel uit van het directieteam in de Achterhoek. Binnen dit team ben ik verantwoordelijk voor accountancy en processen.
Met mijn titel AA op zak ben ik iemand die accuraat en gestructureerd te werk gaat. Ik ben dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking en het begeleiden van teamleden om optimaal voor onze klanten te kunnen presteren.
In mijn rol richting klanten geef ik inzicht in hun financiële zaken en daarmee overzicht om zich in de toekomst te kunnen verbeteren. Daarnaast gaat mijn contact verder dan alleen de cijfers, ik hoor graag wat er zakelijk en privé speelt zodat wij als team daar optimaal op in kunnen spelen.

In mijn vrije tijd blijf ik fit door hard te lopen, daarnaast heb ik een druk sociaal leven.

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan bij ons of heb je interesse in onze dienstverlening, neem dan gerust contact met mij op. De koffie staat klaar!


Recente artikelen van Evelien

Stagiair bij Alfa en meteen met collega’s mee op klantbezoek

Stagiair bij Alfa en meteen met collega’s mee op klantbezoek

26 januari 2023

Momenteel doet Manoek Morgenstern (21) haar afstudeerstage bij het agroteam van cluster Achterhoek. Ze zit nu in het laatste jaar van de opleiding Dier- en veehouderij.

Collega Ton Knoef gaat met pensioen

Collega Ton Knoef gaat met pensioen

30 november 2022

Per 21 december a.s. gaat onze collega agrofiscalist Ton Knoef genieten van een welverdiend pensioen, na een dienstverband van 35 jaar!