Banner

Online diensten

Zelf je administratie, boekhouding en/of salaris regelen? Dat kan, ook bij Alfa. Er zijn verschillende pakketten, hieronder lees je kort samengevat de mogelijkheden. Neem voor meer info contact op met een Alfa-kantoor bij jou in de buurt. Wij helpen je graag verder. 

Alfa Salaris en Personeel

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heb je 24 uur per dag online toegang tot je loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op jouw organisatie. De modulaire opzet stelt je in staat het pakket optimaal af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Met ASP kun je bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft jouw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Bovenstaande link leidt naar de nieuwe versie van Loket. Daarin zijn nog niet alle functies van de classic versie ingericht. Via deze link zie je een actueel overzicht van de functionaliteiten waarvoor je nog naar de classic versie van Loket gaat.

AccountView

AccountView van VISMA is een boekhoudprogramma. Het gebruiksvriendelijke en complete standaardsoftware voor het mkb. Met dit boekhoudprogramma kun je efficiënt werken en het geeft altijd actuele cijfers weer. 

eAccounting

Wil je altijd toegang tot je administratie? Of onderweg even een factuur versturen? Dan kan, wanneer je boekhoudt in de cloud met Visma eAccounting. Doordat je administratie in de cloud is opgeslagen, heb je altijd overal toegang, met je smartphone, tablet, pc en Mac. Jij en Alfa werken in dezelfde eAccounting-administratie. Alfa kan de gegevens uitwisselen met de kantoorversie van AccountView voor optimale aansluiting op het Alfa-werkproces. 

​iMUIS Online

Ook iMUIS Online is een boekhoudpakket voor het mkb waarbij je altijd en overal toegang hebt tot je boekhouding, niet alleen via je webbrowser maar ook via je app. Klantgegevens, voorraad en gefactureerde orders zijn volledig geïntegreerd in iMUIS Online.  Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden voor iMUIS Online of log hier in bij iMuis Online.

Alfa Management Paneel

Wil je 24/7 inzicht in je financiële gegevens? Meer houvast hebben over je financiële toekomst? En altijd jouw managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel (AMP), ook wel bekend met de naam Visionplanner, kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in jouw behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. 

AgriNota

Agrinota is een facturenplatform voor de agrarische sector. Je kunt hier al je facturen verzamelen, uitwisselen met leveranciers, digitaliseren en vereenvoudigen. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent. Lees meer informatie over AgriNota.

eVerbinding

eVerbinding is een online platform voor e-facturatie en digitalisering voor ondernemers in het mkb. Via eVerbinding ontvang en verwerk je automatisch digitale facturen in jouw financiële software. eVerbinding werkt makkelijk samen met de Alfa-eScanner app. Met de Alfa-eScanner-app kun je snel en handig facturen insturen naar eVerbinding door ze te scannen met je mobiele telefoon of tablet. De app kun je heel gemakkelijk downloaden via de App Store (Apple) en de Playstore (Google). Je vindt de app door te zoeken op ‘Alfa eScanner’. Wil jij een up-to-date boekhouding waarbij alle pdf-facturen, kassabonnetjes en facturen uit andere online portalen via dezelfde factuurstroom in je administratie terechtkomen? Maak dan gebruik van eVerbinding. Met behulp van de Alfa-eScanner app kun je facturen direct scannen en insturen naar jouw eVerbinding-account met je mobiele telefoon of tablet. Lees meer over eVerbinding. 

Wij delen veilig

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat je bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Alfa raadt deze mogelijkheden af, omdat hier je privacy in het geding kan komen. Wij kunnen je geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Alfa je een eigen uploaddienst, zodat je veilig met ons bestanden kunt delen.

Wil je bestanden delen met Alfa, klik dan hier.