Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Jouw bedrijf, je branche en je uitdagingen: we willen het van dichtbij meemaken. We willen de resultaten van je bedrijf, maar ook voor je werknemers en je omgeving optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Ontdek ons verhaal. 

Alle diensten onder één dak

Zo adviseren we je over financiële, fiscale, juridische of bedrijfskundige vraagstukken en verantwoording, zowel zakelijk als privé. 

Overal dichtbij 

Dus waar je ook bent, in Assen, Groningen, Zuidlaren of Beilen: wij zijn overal dichtbij. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt en met 34 vestigingen door heel het land, zit er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Kennis van toekomstbestendig ondernemen

De transitie naar een duurzame en circulaire economie is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. In onze eigen organisatie zoeken we altijd de balans tussen People, Planet, Profit en Pleasure. We helpen jou dan ook graag bij vraagstukken als CO2-reductie, duurzame mobiliteit en de invloed van verduurzaming op je verdienmodel. 

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Zoom 2
9405 PS Assen
Tel: 088 2531550
assen@alfa.nl

Volg Alfa Accountants en Adviseurs Groningen-Assen ook op Facebook en LinkedIn 

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Groningen.

Google maps Alfa Accountants en Adviseurs Groningen

Actueel nieuws