Alfa in Wageningen

Welkom bij Alfa in Wageningen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Hoofdkantoor

Alfa in Wageningen is het hoofdkantoor van onze organisatie. Wij ondersteunen en leveren service aan de regiovestigingen van Alfa op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvisering. Maar ook op facetten als marketing, communicatie, HRM en ICT.

Adres

Agro Business Park 85
6708 PV Wageningen
TEL 088 2531000
wageningen@alfa.nl

 

Actueel nieuws