Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Ede. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

 

 

Méér dan een accountantskantoor in Ede
Alfa Ede is gevestigd midden in het hart van de Regio Foodvalley. Regio Foodvalley heeft de ambitie een economische topregio te blijven. Dat kan alleen met een hoogwaardig vestigingsklimaat waarin aandacht is voor wonen, werken, onderwijs, mobiliteit en recreatie.

 Regio Foodvalley

We zijn er trots op om vanuit onze vestiging Ede ondernemers te bedienen met een team van gemotiveerde en gepassioneerde collega's.

Heb jij behoefte aan fiscaal-, juridisch-, administratief- of duurzaamheidsadvies? Of heb je ondersteuning nodig bij het voeren van jouw administratie of bij het opstellen van de aangifte en/of jaarrekening? Ons team gaat met passie en overtuiging voor jou aan de slag.

Onze visie
We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en duurzame waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Daarbij ondersteunen we niet alleen jou als ondernemer, maar ook de lokale economie en goede doelen. 

Overal dichtbij
Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig heeft. Met brede financiële én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres
Je bent van harte welkom bij Alfa in Ede, maar we komen ook graag bij jou. 

Alfa Accountants en Adviseurs
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Telefoonnummer: 088 2531650
E-mail: ede@alfa.nl 

Wij zijn verhuisd per 21 november 2022, voorheen waren de collega's van de vestiging Ede in onze vestiging in Bennekom werkzaam.
Aan de achterzijde van het pand in Ede zijn parkeermogelijkheden. Bekijk hier de routekaart.

Schrijf je in voor onze Digitale nieuwsbrief

Volg ons op LinkedIn

Actueel