Alfa Accountants in Heerhugowaard

Welkom bij Alfa in Heerhugowaard. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Noord-Holland. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Het gebied dat wij bedienen is zeer uitgebreid: Van Schagen tot Medemblik, van Enkhuizen tot Beverwijk. Door onze satellietvestiging zijn we ook sterk vertegenwoordigd rondom Purmerend. 

Méér dan een accountantskantoor

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Heerhugowaard. Heb je een fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames? Maar uiteraard ben je voor je administratie of jaarrekening ook aan het juiste adres.

Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op persoonlijk advies op maat. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en op de lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

M. de Klerkweg 3
1703 DK Heerhugowaard
TEL: 088 2532100
heerhugowaard@alfa.nl
Facebook
LinkedIn
Google Maps

Actueel nieuws