Alfa Accountants en Adviseurs Heythuysen

Welkom bij Alfa in Heythuysen. Wij geloven in lokaal ondernemerschap en voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf. We weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Meer dan een accountantskantoor

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Heythuysen. Heb je een fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames? Maar uiteraard ben je voor je administratie of jaarrekening ook aan het juiste adres.

Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op persoonlijk advies op maat. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van onze specialisten binnen onze organisatie.

De B Corp onder de accountants

Alfa is sinds 2014 B Corp gecertificeerd. Onder de naam B Corp opereert een internationaal netwerk van bedrijven, die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. Om. Om B Corp te kunnen worden moeten bedrijven een streng en uitgebreid assessment doorlopen en de Verklaring van verbondenheid onderschrijven. Voor meer informatie, kijk dan hier. Met het keurmerk bevinden we ons in goed gezelschap. In Nederland bekende B Corps zijn Dopper, Triodos Bank, Tony Chocolonely en Ben & Jerry’s.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent in Leudal, Weert, Roermond of Venlo: wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je een accountant of adviseur nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Leveroyseweg 3
6093 NE Heythuysen
Tel 088 2532150
heythuysen@alfa.nl

Vind ons op Google maps

Wij zijn actief op LinkedIn. Ben je benieuwd? Volg ons hier 

Actueel nieuws