Welkom bij Alfa in Arnhem

Alfa Accountants en Adviseurs is sinds 1 juli 2020 gevestigd op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. IPKW is een 90 hectare grote werklocatie die duurzame energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven wordt er gewerkt aan de cleantech campus van de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.ipkw.nl. Alfa Accountants en Adviseurs helpt ondernemers die duurzaam willen ondernemen.

Méér dan een accountantskantoor

Alfa is een B Corp. Wij zijn aangesloten bij een internationale groep van bedrijven die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. Samen met jou als ondernemer nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en dagen je uit concrete stappen te zetten die duurzaam waarde creëren.

Focus op duurzaamheid

Wij spreken veel ondernemers in de markt die duurzaam aan de slag willen binnen hun organisatie. Maar welke concrete stappen moet je zetten om duurzame waarde te creëren? Samen met jou willen wij de route uitstippelen om impact te maken. Of het nu gaat om energietransitie, mobiliteit, vastgoed, circulariteit of duurzame inzetbaarheid. Wij gaan graag met jou aan de slag en helpen je bij de voortgang en uitvoering.

Overal dichtbij

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Wij geven je 24/7 inzicht in je financiële gegevens en geven je meer houvast over je financiële toekomst.

Adres

Je bent van harte welkom bij Alfa in Arnhem, maar we komen ook graag bij jou.

Alfa Accountants en Adviseurs
Westervoortsedijk 73
6827 AV  Arnhem
Postbus 882, 6800 AV Arnhem

Telefoonnummer: 088 2531800
E-mail: arnhem@alfa.nl 

Download hier de routebeschrijving op het park.

Schrijf je in voor onze Digitale nieuwsbrief

Volg ons op LinkedIn