Alfa Accountants in Purmerend

Welkom bij Alfa Accountants in Purmerend. In het hart van het Waterland is ons kantoor gevestigd. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Slenkstraat 70
1441 MS Purmerend
TEL 088 2533400
purmerend@alfa.nl

Kantoor Purmerend is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag en vrijdag kan natuurlijk ook, maar dit moet op afspraak.
Volg ons op Facebook.

Actueel nieuws