Als duurzaamheidsspecialist help ik Alfa en haar klanten toekomstbestendiger te worden. Inspelen op de kansen en risico's van maatschappelijke uitdagingen zoals energietransitie, klimaatdoelstellingen, en de transitie naar een circulaire economie.

Hiertoe ben ik aanspreekpunt en sparringpartner voor uiteenlopende vragen en uitdagingen op duurzaamheidsvlak. Welke duurzaamheidsthema’s en ontwikkelingen zijn relevant voor jouw project of organisatie? Welke taboes en blinde vlekken zijn er in jouw branche aanwezig ? In hoeverre heb je zicht op je bredere maatschappelijke impact? Wat is je CO2-footprint, en wat zou een CO2-prijs betekenen voor je resultaten? Welke duurzaamheidskansen en -risico’s zijn of worden belangrijk voor jouw organisatie?

Ik word er enthousiast van om samen met collega's en klanten vandaag te bouwen aan de maatschappij waar wij over enkele decennia nog steeds trots op kunnen zijn. En daarmee ook de wereld voor mijn twee kinderen (en komende generaties in het algemeen) leefbaar achterlaten. Met een kritisch opbouwende blik probeer ik constant verbeterkansen te identificeren, kwantificeren en realiseren. Gedreven om altijd het beste resultaat te bereiken en waarde toe te voegen voor klant en maatschappij.


Recente artikelen van Arthur

Duurzaamheid: werken aan toekomstbestendig blijven

Duurzaamheid: werken aan toekomstbestendig blijven

31 maart 2021

Alfa is al sinds 2014 de trotse drager van het B Corp certificaat. Arthur Zantinge, adviseur duurzaamheid binnen Alfa, vertelt waarom duurzaamheid voor Alfa zo belangrijk is.

Nauwkeurig banden oppompen met Slimme Bandenpomp bij Alfa

Nauwkeurig banden oppompen met Slimme Bandenpomp bij Alfa

31 augustus 2020

Bij Alfa Accountants en Adviseurs op het Agro Business Park in Wageningen staat sinds 31 augustus een ‘Slimme Bandenpomp’.