Daniëlle Geboers

Daniëlle Geboers

Stafmedewerker Bedrijfskunde

Data omzetten en inzichten geven aan ondernemers. Ik houd mij dagelijks bezig met financiële vraagstukken die bij onze agrariërs leven. In mijn rol als stafmedewerker Bedrijfskunde zorg ik ervoor dat er voldoende stuurinformatie is, zodat onze klanten klaar zijn voor de toekomst.

Ondernemen in een tijd als deze vraagt om goede managementinformatie. Informatie die actueel, uitgebreid en gebruiksvriendelijk is. Als ondernemer moet je de vertaalslag maken naar je individuele situatie. Cijfers helpen daarbij. Inzichten uit data bevestigen soms wat je al weet, maar veel vaker maak je een verdiepingsslag mogelijk. Zo kan je de klant en sector nog beter begrijpen en adviseren. Je kunt klanten adviseren om investeringen te doen of uit te stellen. Keuzes te maken om een bedrijf te kopen of te verkopen. Ik vind het fijn dat ik hier door mijn analytische achtergrond een bijdrage aan kan leveren. Ik haal daar veel voldoening uit.

Mijn interesse in bedrijfseconomie en data-analyse werd aangewakkerd tijdens mijn studie Animal Sciences aan de Universiteit van Wageningen. Ik ging op zoek naar een baan waarin ik data kon omzetten naar echte inzichten. Bij Alfa Accountants en Adviseurs in Wageningen (hoofdkantoor) vond ik hiervoor de juiste plek. Als stafmedewerker faciliteer ik onze collega’s op de vestigingen. Ik vind het een uitdaging om kennis over te brengen en collega’s kennis te laten maken met nieuwe tools om onze dienstverlening te verbeteren.

Persoonlijke eigenschappen:
• Ik krijg energie van het visualiseren van grote hoeveelheden data.
• Ik werk graag samen met anderen, wat mijn werk gevarieerd maakt en tot nieuwe inzichten kan leiden.
• Ik ben enthousiast, gedreven en georganiseerd.
• Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Meer info:
Wil je meer weten? Neem gerust contact op via:
☎ 088 2531032 (werk) en 06 20908017 (privé)
✉dgeboers@alfa.nl
Bezoek www.alfa.nl


Recente artikelen van Daniëlle

BAS Melkvee Plus

BAS Melkvee Plus

6 maart 2019

Wat is de toegevoegde waarde van BAS Melkvee Plus voor jou als melkveehouder? De BAS melkvee Plus rapportage geeft naast de inzichten op bedrijfsniveau goed inzicht in de drie processen op het melkveebedrijf. Namelijk het produceren van melk, opfokken van jongvee en het telen van ruwvoer.

Compleet beeld van de totale voerkosten

Compleet beeld van de totale voerkosten

19 augustus 2019

Veehouders hebben inzichtelijk wat de kosten voor de aankoop van voer zijn, maar wat zijn de kosten van het eigen ruwvoer?