Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters. ‚Äč

 

 


Recente artikelen van Hans

Kamerbrief 'Uitwerking piekbelastersaanpak en voortgang PAS-melders'

Kamerbrief 'Uitwerking piekbelastersaanpak en voortgang PAS-melders'

23 februari 2023

Op 1 april gaat een website online waarbij je inzicht krijgt of je wel of geen piekbelaster bent. Dit staat in de kamerbrief van 10 februari 2023. Ook meer info over de PAS-meldingen.

ABAB, Alfa en Flynth geven invulling aan Dutch Food Week

ABAB, Alfa en Flynth geven invulling aan Dutch Food Week

30 september 2022

Van 8 tot en met 15 oktober is de Dutch Food Week: het podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Alfa, ABAB en Flynth ondersteunen de week als partner.