Mijn naam is Tim Baakman. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben HRM-adviseur bij Alfa en ik ben het eerste aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot personele aangelegenheden voor de Alfa-kantoren in Noord-Oost Nederland, Alfa Registeraccountants, Alfa Salaris en Personeel en Alfa Consultants. Binnen mijn functie houd ik mij met name bezig met recruitment en streef ik er elke dag naar om talentvolle mensen medewerker van Alfa te maken.

Vanuit mijn passie voor mensen en oog voor verandering en vernieuwing zorg ik er graag voor om medewerkers in hun kracht te zetten, afgestemd op hun behoeften. Binnen ons speelveld zien we veel zaken veranderen en het is aan ons de taak om hier zo goed mogelijk op in te spelen. Ik geloof dat recruitment niet op zichzelf staat, maar een onderdeel is van een breder pakket. De sfeer en ambiance die kandidaten voorafgaand proeven moeten in overeenstemming zijn met het moment dat ze daadwerkelijk in dienst treden.

Ik ervaar Alfa als een organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. We hebben een hart voor mensen en dragen dit graag, zowel intern als extern, uit. We geloven in eigenaarschap en in het vormgeven van je eigen carrière. Alfa reikt je de middelen aan, het is aan jezelf om deze in te zetten afgestemd op jouw behoeften.

Ik woon in Arnhem en houd ervan om veel te sporten en de wereld te ontdekken. Vanuit de overtuiging dat alles wat we vandaag doen bijdraagt aan de groei van morgen.  

 


Recente artikelen van Tim

Welkom bij Alfa!

Welkom bij Alfa!

8 april 2019

Op 2 april vond alweer de derde introductiedag voor nieuwe medewerkers van dit jaar plaats.

Van de praktijk terug naar de schoolbanken

Van de praktijk terug naar de schoolbanken

13 maart 2019

Rohalt Janssens is als AA-accountant werkzaam op de afdeling bureau vaktechniek op het hoofdkantoor in Wageningen. “De maatschappij verandert snel en wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Ik ben medeverantwoordelijk om de kwaliteit en dienstverlening naar onze klanten op hoog niveau te houden”, aldus Rohalt. Daarnaast is Rohalt sinds vorig jaar ook docent aan de Hogeschool Avans in Breda. Daar geeft hij lessen zoals financial accounting en consolidatie. Hoe is het voor hem om als docent voor een groep leerlingen te staan en wat zijn hierin zijn drijfveren?

Succesvol event Alfa en FSHAN

Succesvol event Alfa en FSHAN

29 januari 2019

Bowlen en tapas eten, een avond om niet meer te vergeten!

Wij doen het samen!

Wij doen het samen!

23 januari 2019

Alfa is anders dan alle andere accountants- en advieskantoren. Bij ons is 96 procent van de medewerkers eigenaar van onze organisatie. Iedere medewerker mag participeren in onze organisatie en de meeste collega’s doen dat dus ook! We zijn hier trots op. We krijgen vaak terug dat collega’s met certificaten nog meer betrokken zijn bij onze organisatie, het versterkt de saamhorigheid oftewel ‘We doen het samen’.

Alfa gooit hoge ogen als aantrekkelijke werkgever

Alfa gooit hoge ogen als aantrekkelijke werkgever

10 januari 2019

Alfa heeft vijf sterren behaald in de MT500 op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap en een derde plaats in de rubriek ‘runner up’ in de reputatie bij ondernemingen. De MT500 is het verslag van het jaarlijkse onderzoek van het Centre for Business van de Erasmus Universiteit Rotterdam naar de reputatie van Nederlandse bedrijven.