Banner

Nu ook vestiging Alfa Registeraccountants in Alfa-pand in Gorinchem

29 augustus 2019 | Door:  Arnoud Bosch

Met ingang van 1 september neemt ook het team van Alfa Registeraccountants haar intrek in het pand van Alfa in Gorinchem.

Daarmee komt het aantal landelijke vestigingen van Alfa Registeraccountants op vijf. De uitbreiding is ingegeven door de wens om dichter bij de klant te staan.

Alfa Registeraccounts verzorgt audit- en assurance-opdrachten voor middelgrote en grote organisaties. Ook nemen de registeraccountants de vrijwillige controles bij onder meer verenigingen en stichtingen voor hun rekening. Die activiteiten groeien de laatste jaren flink, merkt directievoorzitter Wilco van der Spek van Alfa Registeraccountants. “En omdat we landelijk werken, komen die opdrachten overal vandaan. Met Alfa Accountants en Adviseurs hebben we de filosofie dat we graag dichtbij de klant staan. Ook fysiek. Daar willen we in onze controlepraktijk ook graag meer invulling aan geven.”

De organisatie heeft bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles en valt onder het toezicht en de kwaliteitsbewaking van het AFM. Naast ervaring bij audit- en assurance-opdrachten biedt Alfa Registeraccountants zekerheid bij het doorlichten, beschrijven en adviseren over administratieve organisaties en interne beheersing of het uitvoeren van een IT-audit bij geautomatiseerde systemen.  

IT-audit en ISAE 3402 

Veel organisaties kiezen ervoor om IT uit te besteden maar willen wel inzicht hebben in onder andere de beveiliging van informatie (security), fraudepreventie en risicobeheersing in het algemeen. Alfa Registeraccountants verzorgt de IT-audit of geeft bijvoorbeeld door middel van een ISAE 3402 rapport inzicht in alle processen. 

Alfa in Gorinchem

De collega’s van Alfa Registeraccountants werken nauw samen met de collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs in het pand aan de Stephensonweg 1 in Gorinchem. Met in totaal 33 vestigingen en ruim 950 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Over Alfa Registeraccountants

Alfa Registeraccountants is gevestigd in Nijkerk, Gorinchem, Zelhem, Naaldwijk en Sneek. Ook is Alfa Registeraccountants internationaal actief in een samenwerkingsverband met DFK International. Onder die vlag werken 220 accountants- en adviesorganisaties in 92 landen samen.

Arnoud Bosch

Arnoud Bosch

Lid Raad van Bestuur

| communicatie@alfa.nl


Meer over Arnoud