Samen met Fou-Khan Tsang en Marco Vermin vorm ik sinds 1 mei 2020 de Raad van Bestuur van Alfa. Ik ben verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy en finance & control. Ruim 12 jaar was ik directievoorzitter van de Alfa-kantoren in Gorinchem, Raamsdonksveer, Dodewaard, Langenboom en Heythuysen. Dat zorgt ervoor dat ik de organisatie goed ken. Ik ken de cultuur, de mensen en de werkwijze. Ik vind het mooi dat ik zowel voor klanten heb gewerkt, als ook de leidinggevende rol heb ingevuld. Dat maakt dat ik met deze kennis, nu als bestuurder, mijn werk elke dag weer, met heel veel plezier doe.

Ik startte mijn carrière bij EY, werkte bij SNS REAAL als senior manager audit. Daarna volgde een periode van zelfstandig ondernemen en kwam ik in 2008 bij Alfa.

Persoonlijke eigenschappen:
✔ Ik krijg energie van strategische vraagstukken.
✔ Ik ben gedreven en punctueel.

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Noord-Brabant. In mijn vrije tijd sport ik graag.


Recente artikelen van Arnoud

Nu ook vestiging Alfa Registeraccountants in Alfa-pand in Gorinchem

Nu ook vestiging Alfa Registeraccountants in Alfa-pand in Gorinchem

29 augustus 2019

Met ingang van 1 september neemt ook het team van Alfa Registeraccountants haar intrek in het pand van Alfa in Gorinchem.

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

24 maart 2020

De medewerkers van Alfa werken, in ieder geval tot en met 28 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Gesprekken vinden bij voorkeur telefonisch of via videobellen plaats.