Binnen Alfa ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de websites, het aantrekken van bezoekers en het verbeteren van de gebruikerservaring op de websites. Hieronder vallen online marketingactiviteiten zoals weboptimalisatie, zoekmachinemarketing, social-media-beheer, advertentiecampagnes en e-mailmarketing.

Kortom: ervoor zorgen dat de juiste bedrijven naar onze websites komen, zij de informatie vinden die aansluit op hun behoeften en contact met ons opnemen voor meer informatie of diensten. 

Ook ben ik voor de vestigingen het aanspreekpunt op het gebied van online marketingactiviteiten. Ik haal voldoening uit het delen van ideën, kennis en ervaring met mijn collega's. Trek dus gerust aan de bel bij vragen of opmerkingen over de websites of de online aanwezigheid van Alfa. 

Wanneer ik de laptop dichtgeklapt heb, hou ik mij bezig met diverse sporten. Ik voetbal, dart en ga actief naar de sportschool. Daarnaast lees ik graag en woon ik in Veenendaal. Er zijn al-tijd wel leuke of nuttige dingen om te doen!