Marco Vermin

Marco Vermin

Lid Raad van Bestuur

Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zonen.

Samen met Arnoud Bosch en Fou-Khan Tsang vorm ik de Raad van Bestuur van Alfa.
Vanuit deze functie ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles Bureau vaktechniek fiscaal, Bureau Vaktechniek Juridisch, Internationale dienstverlening en Human Resource Management (HRM). Het is een prachtige en dankbare rol om medewerkers te kunnen inspireren en motiveren om duurzaam waarde te creëren voor onze klanten en de samenleving.

Ten aanzien van de Internationale dienstverlening is Alfa sinds 2014 aangesloten bij het DFK netwerk. In februari 2021 ben ik binnen dit netwerk benoemd tot Vice-President. DFK is een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Zij is actief in 94 landen met 230 aangesloten bedrijven en een personeelsbestand van meer dan 13.900 toegewijde specialisten die boekhoudkundige, Assurance-, fiscale, juridische en zakelijke adviesdiensten verlenen.

Vanuit mijn persoonlijke (christelijke) levensovertuiging ben ik bestuursvoorzitter van Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet, bestuurder bij Tonius.nl, een social enterprice, en sta ik als voetbalcoach zaterdag langs de kant een groep jonge spelers aan te moedigen.


Recente artikelen van Marco

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

Mark Vermeulen benoemd tot directeur

6 maart 2019

Per 1 maart 2019 is Mark Vermeulen (38 jaar) benoemd tot directeur van de vestigingen Heerhugowaard en Purmerend. Mark Vermeulen werkt sinds 2018 bij Alfa in de functie van relatiemanager en treedt nu toe tot de directie. Daarvoor werkte hij ruim 14 jaar, onder andere als senior manager bij Deloitte. Deze kennis en ervaring kan hij goed gebruiken in zijn nieuwe functie.

Hiep hiep Alfááá! Drie mooie klasseringen in MT500

Hiep hiep Alfááá! Drie mooie klasseringen in MT500

23 juni 2022

In de categorie 'advocaten- en accountantsbureaus en management consultancy' scoren we een eerste plaats op 'Goed werkgeverschap' en een tweede plaats op 'Duurzaamheid' en 'Overall'.