Sjaak van Lienden

Sjaak van Lienden

Implementatie- en verandermanager

Ik ben Sjaak van Lienden en ben in 1998 bij Alfa terecht gekomen na mijn studie. Het zou het begin worden van een loopbaan waarin ik tot op de dag van vandaag over afwisseling niet te klagen heb. Ik heb diverse functies bekleed en gewerkt op verschillende vestigingen van Alfa. Daarbij heb ik meerdere projecten mogen opzetten en begeleiden. De laatste jaren projecten vanuit het hoofdkantoor.

Sinds 1 september ben ik fulltime werkzaam in Wageningen als implementatieregisseur (van de verander programma’s Get out of the Groove, Proactieve Klantbenadering en Duurzaam Verdienmodel) en verandermanager.

De wereld verandert sneller dan we denken. Als zoon van een agrarische ondernemer weet ik als geen ander wat het ondernemerschap inhoudt. Als ondernemer moet je mee in die veranderingen. Dat is ook waar mijn hart ligt, onze klanten en medewerkers begeleiden en voorbereiden richting een duurzame toekomst. Het is werk waar ik veel energie van krijg.

De continue prikkel van vernieuwen is de rode draad door mijn Alfa loopbaan. Ik heb altijd kansen gehad om iets nieuws op te pakken. Van de overname van het ouderlijk bedrijf is het destijd nooit gekomen. Maar ik blijf een agro man in hart en nieren die graag veel buiten is en kan genieten van de natuur. Ik ben getrouwd met Martine en heb twee kinderen, Gerjan en Amy, we wonen met veel plezier in de Betuwe.


Recente artikelen van Sjaak

Meer gemak, inzicht en overzicht via een digitale boekhouding

Meer gemak, inzicht en overzicht via een digitale boekhouding

1 november 2022

We hebben recent het platform 'Mijn Alfa' ontwikkeld waarmee we je facturen digitaal kunnen verwerken in de boekhouding. Al je facturen op één plek overzichtelijk in een dashboard.