Jasper Gorter

Jasper Gorter

Hoofd vaktechniek fiscaal

Als belastingadviseur ben ik op ons hoofdkantoor in Wageningen veel bezig met de fiscale vaktechniek. Dat betekent dat ik de fiscale ontwikkelingen nauwgezet volg en bekijk waar de kansen en mogelijkheden liggen voor onze klanten. Dit doe ik met name voor onze dga/BV-praktijk en internationaal en zoveel mogelijk vanuit een praktische invalshoek. Fiscale ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op en dat maakt dit werk leuk en waardevol!
 

Ik ben ook voorzitter van onze kennisgroep dga en BV. Daarin bespreek ik met fiscale collega’s vakinhoudelijke casussen, delen we ervaringen en ontwikkelen we producten. Dit met het doel van elkaar te leren om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen! Verder help ik collega’s in het land met de beantwoording van specifieke fiscale vraagstukken bij klanten.

Als stafhoofd van de afdeling vaktechniek mag ik daarnaast leiding geven aan het team fiscalisten en juristen in Wageningen en houd ik me bezig met de digitalisering van ons vakgebied.

Naast werk vind ik mijn gezin ook erg belangrijk en maak daar veel tijd voor vrij. Mijn vrouw en ik hebben samen drie kids in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Ik geniet samen met hen altijd enorm van onze vakanties en probeer daarnaast veel te sporten en in de natuur te zijn.


Recente artikelen van Jasper

Willekeurig afschrijven op investeringen in nieuwe bedrijfsmiddelen

Willekeurig afschrijven op investeringen in nieuwe bedrijfsmiddelen

6 januari 2023

Op nieuwe bedrijfsmiddelen is gedeeltelijke willekeurige afschrijving mogelijk, mits de investeringsverplichting is aangegaan in 2023. Is dit relevant voor jou?

Fiscale eindejaarstips 2022

Fiscale eindejaarstips 2022

1 november 2022

Welke handelingen kan jij in 2022 nog uitvoeren om fiscaal voordeel te behalen? Door veranderende wet- en regelgeving heb je beperkte tijd om hier gebruik van te maken.

Prinsjesdag 2022: de belangrijkste veranderingen in 5 video’s

Prinsjesdag 2022: de belangrijkste veranderingen in 5 video’s

26 september 2022

In de video’s van dit artikel delen wij met jou per thema de belangrijkste veranderingen die in het Belastingplan voor 2023 opgenomen zijn. Kijk ook het volledige webinar.

Top 10 van Prinsjesdag 2022

Top 10 van Prinsjesdag 2022

21 september 2022

Wat zijn de tien belangrijkste fiscale voorstellen die op Prinsjesdag uit het koffertje van de minister van Financiën kwamen? We zetten ze voor je op een rij.

Bv en dga: zwaarder belast

Bv en dga: zwaarder belast

21 september 2022

Bv’s betalen meer vennootschapsbelasting en de dga krijgt vanaf 2024 twee tarieven in box 2. Ook de gebruikelijkloonregeling wordt versoberd.