Banner

Nieuw gezicht voor Alfa-vestiging in IJsselstein: Angelique Hendriks wordt directeur

16 september 2022 | Door:  Remco Nonkes

Met Angelique Hendriks krijgt de vestiging van Alfa Accountants en Adviseurs een nieuwe directeur in IJsselstein. De 48-jarige inwoonster van Hedel wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in het kantoor, 34 medewerkers sterk. Angelique neemt voor Alfa relevante ervaring mee. Zij was onder meer actief als (account) manager voor agrarische en mkb-klanten bij de Rabobank-organisatie en later heeft zij als zelfstandig ondernemer diverse bedrijven en ondernemers begeleid. 
 

Ondernemers in IJsselstein en omgeving die klant zijn bij Alfa, gaan haar gezicht snel genoeg zien belooft Angelique Hendriks. “Ik haal energie uit leiding geven aan medewerkers, maar ik kan ook niet zonder klanten. Ik vind het belangrijk om regelmatig mee te gaan naar bedrijven: meedenken met die ondernemer, praten over de problemen die spelen en bijdrage aan een passende oplossing. Het is goed om als vestigingsdirecteur contact te blijven houden met de markt.” De nieuwe directeur begint in een uitdagende tijd. Ook omdat Alfa de transitie maakt naar efficiëntere werkprocessen en actueler werken, via digitalisering en automatisering. Angelique: “Het doel is om minder tijd in de jaarrekening te steken, zodat er meer tijd overblijft om ondernemers proactief te adviseren en begeleiden al naar gelang de behoefte.” 

 

 

Herkenbaar gezicht 

Door veel aan te schuiven bij de gesprekken tussen klantbeheerders en ondernemers wil Angelique snel haar weg vinden in de regio rond IJsselstein. “Nee, ik heb er nog geen netwerk, maar dat is makkelijk in te vullen.” Met haar benoeming moet het kantoor vooral een herkenbaar gezicht in de markt krijgen. “Alfa is een prachtbedrijf. Het draait goed. Waar ik aan wil werken is het nog meer uitwisselen van de kennis en ervaring die er al zijn. We kunnen die onderling nog meer delen. We doen het al heel goed, maar het kan altijd nog beter voor onze klant.” 

 

Duurzaamste accountant van Nederland 

IJsselstein is een van de 34 vestigingen van de landelijke Alfa-organisatie. Met 34 medewerkers heeft Alfa aan de Boerhaavelaan alle relevante disciplines in eigen huis. Het klantenbestand bestaat uit een mix van agrarische en mkb-ondernemers. Alfa is de duurzaamste accountantsorganisatie van Nederland. Sinds 2014 heeft Alfa het internationale B Corp-keurmerk, dat staat voor bedrijven en organisaties met oog voor mens, milieu en maatschappij. Eerder dit jaar eindigde Alfa bovenaan de MT 500 van MT/Sprout, als beste werkgever in de categorie advocatuur, accountancy en managementconsultancy. 

 

Angelique Hendriks gaat met ingang van 19 september aan de slag in IJsselstein. Zij gaat nauw samenwerken met Remco Nonkes, als directievoorzitter verantwoordelijk voor de vestigingen IJsselstein, Amersfoort en Nijkerk. 

 

Remco Nonkes

Remco Nonkes

Directievoorzitter

088 2533256 | rnonkes@alfa.nl


Meer over Remco